Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Sinds ik VisitorsCheck gebruik merk ik dat de kwaliteit van mijn salesgesprekken een stuk omhoog is gegaan. Omdat het bedrijf mijn website al heeft bezocht, merk ik dat ze meer interesse hebben in mijn product en verhaal.

589320

Dean

Het achterhalen van de contactgegevens van salesleads kan soms veel tijd kosten. Ik vind het handig dat ik via Visitorscheck een melding krijg van een bezoeker op mijn website en deze dan met één klik kan bellen. Daarnaast krijg ik ook meteen alle informatie over het bedrijf erbij, waardoor ik met voldoende informatie snel contact op kan nemen.

918421

Jade

Omdat ik niet heel technisch ben ingesteld was ik bang dat de implementatie van VisitorsCheck me niet zou lukken . De installatie was tot mijn verbazing heel eenvoudig . Toen de 14 dagen trial voorbij was heb ik meteen verlengd, aangezien de informatie over mijn websitebezoekers super interessant was.

48392

Jonathan

Erg tevreden over deze tool! Ik vind het fijn dat alle websitebezoekers een score krijgen, zo weet ik of ze alleen even snel op mijn website hebben gezeten of juist een langere tijd.
58902

Adam

Ik merk een duidelijke stijging in het aantal salesleads en het programma werkt erg fijn en overzichtelijk. De data is ook heel up-to-date, want die kun je meteen inzien nadat iemand op je website is geweest.
348920

Carmen