Integraties

Koppel VisitorsCheck eenvoudig aan de programma’s die jij al in je bedrijf gebruikt. Door onze samenwerking met verschillende leadmanagementsystemen integreer je VisitorsCheck eenvoudig in je bedrijf. Op deze manier loopt niet alleen de leadgeneratie, maar ook de salesopvolging optimaal.

Visitorscheck kan gekoppeld worden aan de volgende systemen:

Met VisitorsCheck zie je meteen welke bedrijven er op je website komen zodra de website wordt bezocht krijg je direct een melding hiervan met alle data erbij zoals o.a. bedrijfsgrootte en telefoonnummer.

Creëer link

Je kunt de koppeling met bovenstaande systemen gemakkelijk binnen een minuut maken bij je accountinstellingen.

Na het maken van de koppeling komen de leads binnen bij VisitorsCheck en komt de bedrijfsinformatie automatisch in je gekoppelde systeem te staan.

Hoe werkt het?

Wanneer je website wordt bezocht krijg jij hier een melding van.  Je ziet de websiteleads met bijbehorende score terug in je VisitorsCheck account. Het bedrijf met de bijbehorende informatie wordt nu ook automatisch doorgestuurd via de koppeling naar je salesmanagement systeem. Je nieuwe websitelead wordt toegevoegd aan de leads die je al had. De salesmedewerkers kunnen er vanuit het systeem direct mee aan de slag.