Over ons

Hoe frustrerend is het dat je weet dat er potentiële klanten op je website zitten, maar je niet kunt achterhalen wie ze zijn? Visitorscheck is ontstaan doordat ik (Michael) dit probleem ervaarde in mijn eigen onderneming, jaren geleden.

Visitorscheck

Omdat mijn website wel veel bezoekers had, maar ik geen idee had wie deze bezoekers waren besloot ik om op zoek te gaan naar een tool die mij inzicht kon geven in mijn websitebezoekers.

Na vele uren zoeken, vergelijken en uitproberen was er geen enkele tool die precies aansloot bij mijn behoeftes.  Ik heb verschillende tools uitgeprobeerd, maar bij elke tool miste ik wel wat. Bij de ene tool waren de prijzen absurd hoog, bij een andere was de installatie veel te ingewikkeld en bij sommige tools kreeg ik wel duidelijk inzicht in mijn bezoekers, maar ging het contacteren en de salesopvolging niet soepel genoeg.

Vanuit mijn ervaring, frustratie en kennis omtrent lead generatie software heb ik uiteindelijk besloten om mijn eigen tool te gaan ontwikkelen in samenwerking met verschillende developers. In deze tool hebben we alle aspecten verwerkt die nog misten bij andere tools. Toen de software helemaal was ontwikkeld, ben ik deze gaan gebruiken op mijn eigen website.

Omdat ik de tool zo fijn vond werken, heb ik besloten om deze ook voor andere bedrijven beschikbaar te gaan maken.


Inmiddels zijn we vele jaren verder en heeft Visitorscheck zich ontwikkeld tot een van de grootste leadgeneratie software tools. Zowel grote als kleine bedrijven maken al jarenlang gebruik van de tool om van hun websitebezoekers eerst leads, maar uiteindelijk ook klanten te maken. Tot op de dag van vandaag blijven we de software ontwikkelen en nieuwe handige features toevoegen.