Features

Bekijk onze features

Je ziet direct wie er op je website komt

Met VisitorsCheck zie je meteen welke bedrijven er op je website komen. Zodra de website wordt bezocht krijg je direct een melding hiervan met alle data erbij zoals o.a. bedrijfsgrootte en telefoonnummer.

Gemakkelijke installatie

De software kan eenvoudig binnen een paar minuten worden geïnstalleerd op je website, zonder dat je daar specifieke voorkennis voor nodig hebt.

Meteen een bericht op je telefoon (als je dat wil)

Je krijgt niet alleen een overzicht te zien van je websitebezoekers, maar indien je dat wil ook een bericht op je telefoon. Als je dat wilt op deze manier ben jij direct up-to-date. Daarnaast kun je met 1 druk op het telefoonnummer jouw websitebezoeker bellen en daarbij ook aantekeningen maken.

Eenvoudig exporteren van leads

Je krijgt een duidelijk overzicht van de websitebezoekers en kunt deze data eenvoudig exporteren.

Elke websitebezoeker krijgt een score

Om onderscheid te maken in de kwaliteit van de websiteleads, krijgt elke bezoeker een score. Deze score is onder andere gebaseerd op de tijd dat de bezoeker op de website heeft gezeten en het aantal pagina’s dat is bezocht. Op deze manier weet jij in welke mate de bezoeker interesse heeft getoond op je website.

Handige API’s met Salesforce en Hubspot

Om het gehele salesproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, kan VisitorsCheck gemakkelijk worden gekoppeld aan salesmanagementsystemen zoals Salesforce en Hubspot.